Arrow Dropdown arrow Play

„Redukuj koszty i rozwijaj biznes w tym samym czasie” – Truphone jednym z partnerów konferencji Marka Gottfredsona

W ostatni piątek, 15 listopada, nowy, międzynarodowy operator komórkowy we współpracy z Harvard Business Review Polska przygotował konferencję dotyczącą ważnego w ostatnim czasie tematu cięcia kosztów w firmie. Gościem specjalnym podczas konferencji był Mark Gottfredson, partner zarządzający Bain&Comapany, który podczas wydarzenia przedstawił szanse na podniesienie konkurencyjności i przyspieszenie rozwoju firm.

Konferencja poruszyła szczególnie ważny temat dla prezesów, właścicieli dużych, międzynarodowych firm oraz osób poszukujących innowacyjnych rozwiązań dla swoich przedsiębiorstw. Podczas wydarzenia omówione zostały tematy, takie jak: identyfikacja kluczowych obszarów strategicznych działań, które wymagają zwiększenia wydatków oraz łączenie programu upraszczania z redukcją kosztów i wzrostem nakładów na działania prorozwojowe.

Konferencja miała na celu przedstawienie ważnego zjawiska jakie od dawna istnieje w międzynarodowym, współczesnym biznesie. Prelegenci mieli okazję do przedstawienia swoich strategii oraz sposobów na walkę z wysokimi kosztami w firmach. Dodatkowo na spotkaniu przedstawione zostały rozwiązania zwiększające efektywność i budujące wartość firmy.

W wydarzeniu udział wzięło 200 osób z sektora biznesowego. Po niedawnej premierze Truphone na rynku polskim, firma prężnie dba o swój rozwój, biorąc czynny udział w tego typu konferencjach biznesowych czy też spotkaniach networkingowych.

Co więcej, już od początku listopada, na lotnisku Chopina w Warszawie można odwiedzać punkt informacyjny Truphone. Firma chce skutecznie docierać do potencjalnych konsumentów, dlatego lokalizacja lotniskowa okazała się najlepszą pod względem ilości podróżujących służbowo pracowników. W punkcie Truphone specjalnie wykwalifikowany zespół udziela szczegółowych informacji o poszczególnych ofertach operatora, a zainteresowanych umawia na indywidualne spotkania z managerami firmy.

Truphone na rynku polskim zadebiutował całkiem niedawno, oficjalna premiera miała miejsce 26 września br. Do tej pory zdążył już przeprowadzić kampanię reklamową głównie w Internecie. Kampania display oraz PR pojawiła się w takich serwisach jak money.pl, gazeta.pl, wyborcza.biz, przepisnabiznes.pl, LinkedIn, Goldenline. Dodatkowo firma zorganizowała wysyłkę mailingową przedstawiającą ofertę do biznesmenów, managerów oraz decydentów dużych, międzynarodowych firm. Obecnie przeprowadza także kampanię w prasie, w takich magazynach jak: Forbes, Harvard Business Review, Puls Biznesu oraz w wielu magazynach logistycznych i podróżniczych min. Klejdoscope i Inspire. Współpracuje również marketingowo z takimi prestiżowymi parnterami jak Harvard Business Review Polska i Puls Biznesu oraz British Polish Chamber of Commerce.

Za działania ATL, digital i PR w Polsce, w tym przygotowanie premiery Truphone na rynku polskim odpowiedzialna jest agencja The Addictives. Stand na lotnisku przygotowała firma PMI Combera.

Powiązane z tematem